Petak, 24. svibnja 2024.

Talentirana rukometašica Tena Megerle potpisala novi ugovor s Podravkom: ‘Vjerujem u ovu ekipu’

Mlada reprezentativka igra na poziciji lijevog vanjskog, a u Koprivnicu se doselila prije pet godina kako bi napravila novi iskorak u svojoj rukometnoj karijeri

- Oglas -

Talentirana rukometašica Tena Megerle potpisala je ugovor s koprivničkom Podravkom na još dvije godine.

Mlada reprezentativka igra na poziciji lijevog vanjskog, a u Koprivnicu se doselila prije pet godina kako bi napravila novi iskorak u svojoj rukometnoj karijeri.

Niz postignuća ostvarila je još kao kadetkinja, gdje je osim zlatnih medalja na završnicama osvajala i brojne individualne nagrade. Sve to je utjecalo i na njezin daljnji rukometni put te se vrlo mlada priključila i radu te treninzima s prvom ekipom. U prošloj sezoni je prvi put nastupila u Ligi prvakinja, a uz to je osvojila i jedan prvenstveni naslov te jedan u Kupu.

- Oglas -

– Smatram da mi je ovo prvi pravi klub. Iako sam u Koprivnicu došla iz Bjelovara s 13 godina, vjerujem da sam se ovdje izgradila kao igračica. Sve ono što mi je klub pružio želim na neki način i vratiti i nadam se da ću to povjerenje koje sam dobila i opravdati u ove dvije godine – rekla je Tena Megerle.

Tena ima veliku želju da s ekipom u ovoj, ali i narednim sezonama ostvari sve zacrtane ciljeve, a optimistična je i oko budućih rezultata, istaknuto je na Podravkinoj internetskoj stranici.

– Vjerujem u ovu ekipu, iako mislim da mi još uvijek imamo manjak samopouzdanja i ne vjerujemo previše u sebe. Ovo je jedna drugačija energija i dobile smo najboljeg trenera, a ako govorimo o očekivanjima mislim da ćemo na kraju same sebe najviše iznenaditi i voljela bih da tako i bude – zaključila je Tena Megerle.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti