13.1 C
Zagreb
Srijeda, 21. travnja 2021.

Talentirani veznjak Slavena Belupa Lovro Zvonarek dobio poziv velikana Bayerna iz Münchena

Već se nalazi u kampu Akademije aktualnog osvajača Lige prvaka što mu je velika nagrada za sve što je do sada učinio svojim radom te motiv da svakim idućim danom bude sve bolji

Preporučujemo

Lovro Zvonarek, talentirani 15-godišnji veznjak, kadet i mladi reprezentativac Hrvatske, ove je zime odradio svoje prve seniorske pripreme sa Slaven Belupom.

Svojim radom, zalaganjem, igrama i talentom privukao je pozornost na sebe i tako zaslužio konstantan rad s prvom momčadi.

Lovro je kao 10-godišnjak u koprivnički klub stigao 2016. iz Mladosti iz Preloga, a pet godina kasnije, upisao je i prve seniorske minute.

U prijateljskoj utakmici s Orijentom, igranoj 9. siječnja ove godine, na poziciji lijevog veznog, odigrao je drugo poluvrijeme i tako stekao posebno iskustvo koje će pamtiti cijelog života.

Talentirani igrač Slavena Belupa Lovro Zvonarek
Talentirani igrač Slavena Belupa Lovro Zvonarek // Foto: NK Slaven Belupo

Nogometni klub Slaven Belupo i Lovro, kao jedan od najtalentiranijih hrvatskih igrača svog godišta, dobili su službeni poziv na upoznavanje od velikana Bayerna iz Münchena.

Slavenov kadet se trenutačno, uz odobrenje kluba, nalazi u kampu Akademije aktualnog osvajača Lige prvaka što mu je velika nagrada za sve što je do sada učinio svojim radom te motiv da svakim idućim danom bude sve bolji, istaknuli su iz koprivničkog kluba.

Lovro Zvonarek u akciji
Lovro Zvonarek u akciji // Foto: HNS (preuzeto s internetskih stranica Slavena Belupa)

Najnovije objave