Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Talentirani vratar Slavena Belupa nastupio za mladu hrvatsku reprezentaciju

U utakmici igranoj u slovenskim Brežicama rezultat je bio 2:2, a u Slavenu Belupu ističu kako je mladi golman odradio odličan posao

Preporučujemo

Mihael Letica, talentirani vratar kadeta Slavena Belupa, branio je 90 minuta u remiju Hrvatske U-17 reprezentacije u prijateljskom dvoboju s vršnjacima Slovenije.

U utakmici igranoj u slovenskim Brežicama rezultat je bio 2:2, a u Slavenu Belupu ističu kako je mladi golman odradio odličan posao.

– Uvijek je poseban osjećaj braniti za Hrvatsku jer je san svakog igrača postati A reprezentativac. Žao mi je što nismo upisali pobjedu, ali igrali smo protiv jedne jake reprezentacije i iskoristili utakmicu da se dodatno uigramo. Hvala izborniku koji mi je pružio priliku, a ja ću na ovo gledati kao još veći motiv za budućnost. Da na svakom treningu budem na maksimumu i napredujem iz dana u dan – rekao je Mihael Letica.

HRVATSKA: Letica, Fridl (46’ Jureško), Bikić (76’ Skelin), Babić (46’ Lončar), Majić (46’ Rimac), Skoko (46’ Reić), Živković (76’ Kosović), Krstanović (46’ Sušak), Ćalušić (76’ Baždarić), Sopić (76’ Puljić), Baković (76’ Žlibanović).
STRIJELCI: 1:0 Karahodžić (1), 1:1 Sušak (57), 2:1 Bendra (69-11m), 2:2 Kosović (77).

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti