Subota, 24. veljače 2024.

Tehnika Koprivnica ponovno dovela mladog i talentiranog vratara

Tehnika Koprivnica sada će imati ponovno dva vrsna vratara, jedan drugome bit će velika konkurencija. Naime, u klubu je otprije iznimmno kvalitetan 28-godišnji Vedran Vrhovec iz Križevaca

- Oglas -

Nakon nepunih godinu dana, vratar Leo Kirin vraća se u četvrtoligaša Tehniku Koprivnicu.

Ovaj 20-godišnjak rodom iz Virovitice u veljači je otišao iz Koprivnice u Suhoplje, a posljednjih dva mjeseca proveo je u Dinamu iz Kapele Dvor u Virovitičko-podravskoj županiji.

U Tehniku Koprivnicu, nakon juniora Slavena Belupa, došao je u kolovozu 2018. godine i pružao je dosta zanimljivih igara i od njega se puno još toga značajnog očekuje.

- Oglas -

Vijest da se vraća u Tehniku Koprivnicu, Kirin je sam objavio na svojoj Facebook stranicu.

Tehnika Koprivnica sada će imati ponovno dva vrsna vratara, jedan drugome bit će velika konkurencija. Naime, u klubu je otprije iznimno kvalitetan 28-godišnji Vedran Vrhovec iz Križevaca.

Vratar Leon Kirin
Vratar Leon Kirin // Foto: NK Tehnika Koprivnica

Dodajmo i da je 21-godišnji vratar sa zagrebačkog područja Lucijano Andrijević dobio slobodne ruke za pronalazak nove sredine.

Koliko smo uspjeli saznati, Tehnika Koprivnica radi na još nekim pojačanjima za drugi dio sezone, a više će sigurno biti poznato u narednim tjednima.

Inače, koprivnički četvrtoligaš na zimski odmor otišao je s 22 osvojena boda iz 13 odigranih utakmica. Upisao je šest pobjeda, četiri remija i tri poraza uz gol-razliku 23:15. Tehnika Koprivnica trenutačno je na petom mjestu prvenstvene ljestvice s utakmicom manje. Zbog koronavirusa njihov odgođeni susret u Ferdinandovcu odigrat će se u proljeće.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti