Subota, 21. svibnja 2022.

Tereti se za dva pokušaja teškog ubojstva: pijani monstrum šipkom lupao ženu i malu bebu

U vrijeme ovog monstruoznog zločina u romskom naselju Piškorovcu 27-godišnjak je bio pod utjecajem alkohola od 1,27 promila

Preporučujemo

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 19. prosinca provelo prvo ispitivanje uhićenog 27-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje dva kaznenog djela pokušaja teškog ubojstva.

“Postoji osnovana sumnja da je 27-godišnji osumnjičenik 18. prosinca u kući u jednom mjestu u okolici Čakovca, u cilju da usmrti svoju 20-godišnju izvanbračnu suprugu koju je učestalo verbalno i fizički napadao, te pristajući da usmrti i njihovo dijete (2021.) koje je ona držala u naručju, metalnim joj predmetom zadao više udaraca po tijelu i jedan udarac djetetu. Oštećenica je u opisanom događaju zadobila tjelesne ozljede, a osumnjičenik nije uspio u svojoj namjeri jer je 20-godišnjakinja s djetetom uspjela pobjeći”, priopćilo je državno odvjetništvo.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičenom 27-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

U vrijeme ovog monstruoznog zločina u romskom naselju Piškorovcu 27-godišnjak je bio pod utjecajem alkohola od 1,27 promila.

- Advertisement -

Najnovije objave