Utorak, 29. studenoga 2022.

Tjedan Crvenog križa u Koprivnici će se obilježiti nizom aktivnosti

Tijekom cijelog Tjedna Crvenog križa u trgovačkim će se centrima prikupljati donacije za koprivničku Socijalnu samoposlugu

Preporučujemo

U Tjednu Crvenog križa koji se obilježava od 8. do 15. svibnja koprivničko društvo Crvenog križa održat će niz aktivnosti.

Tako će nakon trogodišnje stanke učenici svih prvih razreda osnovnih škola s područja djelovanja koprivničkog Crvenog križa na prigodnim svečanostima biti primljeni u podmladak.

U srijedu, 11. svibnja, koprivničko društvo Crvenog križa sudjelovat će u nacionalnoj kampanji Hrvatska volontira pod sloganom Snaga volontiranja za otpornost i održivu budućnost pa će se korisnicima Socijalne samoposluge dijeliti platnene torbe.

Također, tijekom cijelog Tjedna Crvenog križa u trgovačkim će se centrima prikupljati donacije za koprivničku Socijalnu samoposlugu.

Već tradicionalno, do 15. svibnja u Kauflandu provoditi akcija Vaš dar za pravu stvar. Na ulazu će biti postavljene košare u kojima kupci mogu ostaviti svoje donacije za Socijalnu samoposlugu, s tim da će tih dana od 9 do 13 sati u Kauflandu biti i volonteri koji će kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih artikala i preuzimati donacije.

Prehrambene i higijenske proizvode za koprivničku Socijalnu samoposlugu volonteri će prikupljati i u robnom centru KTC i to danas od 9 do 13 sati.

Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu
Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu // Foto: GDCK Koprivnica

“Pozivamo građane da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija”, istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Svoje donacije uvijek možete donijeti u koprivničko društvo Crvenog križa u Ulici braće Radić 7 od 7 do 15 sati, a pomoći možete i uplatom na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti