Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Tomica Krstić u Đurđevcu predstavio knjigu ‘Putovanje u Međuzemlje’

Putovanje u Međuzemlje trajalo je tri godine i devet mjeseci, a ova knjiga prvi je dio nadolazeće trilogije i opisuje prvih petnaest mjeseci Tomičinog putovanja

Preporučujemo

U Gradskoj knjižnici Đurđevac održano je putopisno multimedijalno predavanje i promocija knjige ‘Putovanje u Međuzemlje’ svjetskog putnika, putopisca i avanturista Tomice Kristića, izvijestio je Grad Đurđevac.

‘Putovanje u Međuzemlje’ inspirativna je priča mladog putnika koji je odlučio slijediti svoje snove i krenuti na veliko životno putovanje.

Uranjao je u različite kulturne običaje i društvene raznolikosti, pješačio po prostranstvima Himalaje, stopirao kroz nekoliko tisuća kilometara veliku pustinju na Bliskom istoku, svjedočio spiritualnim inicijacijama, živio s budističkim monasima u Indiji, spavao po policijskim postajama diljem Azije, radio kao statist u Bollywoodu.

Putovanje u Međuzemlje trajalo je tri godine i devet mjeseci, a ova knjiga prvi je dio nadolazeće trilogije i opisuje prvih petnaest mjeseci Tomičinog putovanja.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti