Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Tradicionalna norijada u Koprivnici i ove će godine trajati dva dana

Grad Koprivnica osigurat će šator na gradskom sajmištu, razglas, rasvjetu, DJ-a, sanitarne čvorove, dežurstvo zaštitarske službe kao i hitne službe

- Oglas -

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić održao je u srijedu sastanak s predstavnicima maturanata koji polaze srednje škole na području grada.

Uz gradonačelnika, sastanku u gradskoj upravi su prisustvovali njegova zamjenica Ksenija Ostriž, ravnatelji i predstavnici maturanata koprivničke Gimnazije Fran Galović, Srednje škole Koprivnica, Obrtničke škole Koprivnica te predstavnici Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Predstavnici maturanata izrazili su želju da ove godine na gradskom sajmištu ponovo bude šator, i to u petak, 24. svibnja, dok bi se dan ranije održao uvod u proslavu zadnjeg dana nastave u jednom noćnom klubu u Koprivnici, stoji na službenim stranicama Grada Koprivnice.

- Oglas -

Gradonačelnik Jakšić prihvatio je njihove prijedloge te im zaželio puno uspjeha na državnoj maturi, kao i u upisima na visoka učilišta i fakultete.

Sastanak gradonačelnik Jakšića s ravnateljima škola i maturantima
Foto: Grad Koprivnica

Grad Koprivnica osigurat će šator na gradskom sajmištu, razglas, rasvjetu, DJ-a, sanitarne čvorove, dežurstvo zaštitarske službe kao i hitne službe.

Maturantima se obratio i koprivnički policajac Krešimir Horvat te ih upoznao s obvezama, ali i mjerama kako proslavu zadnjeg dana nastave obilježiti na zadovoljstvo svih maturanata i građana.

Maturanti i koprivnički policajac Krešimir Horvat
Foto: Grad Koprivnica

Foto: Slavko Bilješko

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti