Nedjelja, 16. svibnja 2021.

Treća HNL Sjever: Pobjede Radnika Križevci i Tehničara, nesretan poraz Podravca u Virju i uvjerljiva Virovitica protiv Đurđevčana

Radnik Križevci na domaćem terenu s 2:1 bio je bolji od Rudara iz Murskog Središća i zadržao drugo mjesto na ljestvici

Preporučujemo

Odigrano je i 14. kolo u Trećoj HNL Sjever, za polovicu klubova posljednje ove jeseni. Za odigrati su još ostale odgođene utakmice.

U podravskom i susjedskom derbiju Tehničar iz Cvetkovca pobijedio je Podravinu iz Ludbrega s 3:0. Utakmica se zbog vodom natopljenog terena na Starom bregu igrala na stadionu Vlado Leščan – Duspe u Đurđevcu. Strijelci za momčad Romana Sovića bili su Alen Milek u 7. minuti, David Kranclbinder u 38. minuti i Mihael Balaško u 89. minuti.

Podravac je u Virju poražen od Papuka iz Orahovice rezultatom 3:2. Gosti su pogodak vrijedan sva tri boda postigli u 94. minuti. Za Podravac je dvostruki strijelac bio Kovačić.

Radnik Križevci na domaćem terenu s 2:1 bio je bolji od Rudara iz Murskog Središća i zadržao drugo mjesto na ljestvici. Strijelci za Purgere bili su Tomislav Borovčak i Matija Dimović.

Slavlje nogometaša Radnika Križevci
Slavlje nogometaša Radnika Križevci // Foto: NK Radnik Križevci

Polet iz Svetog Martina na Muri kod kuće je s 3:0 dobio Bjelovar, a istim rezultatom ždralovska Mladost pobijedila je gostujući Varteks iz Varaždina.

Najuvjerljiviju pobjedu upisala je Virovitica koja je Graničar iz Đurđevca svladala s čak 7:0.

Najnovije objave