Subota, 21. svibnja 2022.

Trener rukometaša Preloga podnio ostavku, više nije ni član Uprave

Rukometaši Preloga natječu se u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi - sjever te nakon 13 kola zauzimaju posljednje mjesto sa samo dva osvojena boda

Preporučujemo

Dosadašnji trener i član Uprave Rukometnog kluba Prelog Dubravko Hozjak podnio je ostavku na obje funkcije u klubu i i tome obavijestio javnost kojoj se obratio mailom, pišu Međimurske novine.

”Poštovani prijatelji sporta, a posebno rukometa. U ovim teških životnim, a posebno sportskim vremenima svaki sportski djelatnik mora puno truda i volje ulagati da ti sport funkcionirao. Za takav rad troši se puno energije, vremena i svega ostalog, a na kraju ponekad nema rezultata, a ni potpore društvene zajednice. Nakon nekog vremena dođe do umora organizma, potreban je odmor i priprema za nove životne pobjede. Zato Vas obavještavam da sam podnio ostavku na sve funkcije u RK Prelog. Svom voljenom klubu želim još više uspjeha, a posebno što više mladih rukometaša koji budu nasljednici rukometne tradicije u Prelogu. Zahvaljujem Vam na sportskoj suradnji”, stoji u pismu Dubravka Hozjaka.

Rukometaši Preloga natječu se u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi – sjever te nakon 13 kola zauzimaju posljednje mjesto sa samo dva osvojena boda.

- Advertisement -

Najnovije objave