Utorak, 18. siječnja 2022.

Preminuo je Stjepan Lamza, legenda zagrebačkog Dinama

''Kompletan je plavi navijački puk sa suzama i nevjericom popratio vijest o odlasku „plavoga veseljaka i boema“, nezaboravnoga driblera, pakera, žonglera, omiljenoga člana naše plave obitelji''

Preporučujemo

”Bolna srca i u velikoj tuzi javljamo da nas je naš proslavljeni Stjepan Lamza, naš dragi prijatelj zauvijek napustio u srijedu poslijepodne nakon duge i teške bolesti u svojoj 82. godini”, objavio je GNK Dinamo na svojoj stranici.

”Kompletan je plavi navijački puk sa suzama i nevjericom popratio vijest o odlasku „plavoga veseljaka i boema“, nezaboravnoga driblera, pakera, žonglera, omiljenoga člana naše plave obitelji, igrača koji je bio jedan od glavnih potpisnika zasigurno najvećega uspjeha u klupskoj povijesti: osvajanja Kupa velesajamskih gradova, natjecanja koje je kasnije preraslo u Kup UEFA, današnju Europa ligu.

Otišao je samo godinu dana nakon što su nas zauvijek napustili njegovi suigrači iz 1967., naši nikad prežaljeni Slaven Zambata i Krasnodar Rora, a nešto ranije i Zlatko Škorić i Zlatko Mesić”, istaknuo je GNK Dinamo.

Kompletan tekst o velikom Štefu Lamzi možete pročitati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave