Subota, 3. prosinca 2022.

Trener Vedran Vedriš podnio ostavku, evo što je rekao na oproštaju od Močila

Prema našim saznanjima, Močile će do daljnjega voditi Vedran Bači, predsjednik kluba, koji je zapravo na papiru i bio trener u ovih četiri kola. Naime, Vedriš je svoju licencu dao u Podravac iz Virja pa se u zapisniku utakmica Močila vodio kao fizioterapeut

Preporučujemo

Vedran Vedriš više nije trener županijskog drugoligaša Močila. Podnio je ostavku nakon poraza od Omladinca u Herešinu.

Bio je to već drugi poraz Močila u prva četiri nastupa ove sezone. Podsjetimo, Močile su slavile na domaćem terenu protiv Mladosti iz Koprivničkih Bregi i Čvrsteca, a osim u Herešinu poražene su i kod Drave u Podravskim Sesvetama. Loš učinak za momčad koja pretendira na sam vrh ljestvice.

Vedriš je u Močile došao u siječnju ove godine, doveo je uz blagoslov uprave nekoliko novih igrača, u prijateljskim utakmica solidno su izgledali, ali korona nije dozvolila da se njihova dobra igra vidi i u proljetnom dijelu prošle sezone.

U ovu sezonu punu očekivanja rezultatski nisu dobro krenuli, a nije bilo ni neke igre. Vidjelo se to posebno u Herešinu.

Prema našim saznanjima, Močile će do daljnjega voditi Vedran Bači, predsjednik kluba, koji je zapravo na papiru i bio trener u ova četiri kola. Naime, Vedriš je svoju trenersku licencu dao u Podravac iz Virja za potrebe škole nogometa gdje je također trener pa se u zapisniku utakmica Močila vodio kao fizioterapeut.

“Dragi simpatizeri i članovi kluba, prijatelji, djelatnici, treneri, moja trenerska karijera ovdje je završila.

Puno sam razmišljao i znam da je došlo vrijeme za početak novog životnog ciklusa. Odlazim!

Bila je to sjajna, dosta zanimljiva, veoma teška i nezgodna godina iza nas. Za to vrijeme sam bio jako sretan u pobjedama, no prolazio sam i kroz jako teško vrijeme dok smo gubili, ali nikada nismo gubili vjeru i išli smo putem koji smo si sami postavili i zacrtali prvog dana.

Hvala Vedranu Bačiju, Kreši Horvatu i cijeloj upravi koja mi je dala priliku da budem trener Močila, a u svakom trenutku su mi izražavali veliko poštovanje i povjerenje. Također, želim se zahvaliti svim ljudima unutar kluba za njihovu podršku i način na koji su me tretirali kroz moje vrijeme provedeno u klubu. Također, želim se zahvaliti i igračima na njihovom trudu, zbog čega smo zajedno i uspjeli ostvariti sve dosadašnje rezultate. Od današnjeg dana, želim njima i novom treneru svu sreću ovoga svijeta.

Sve najbolje svima,

športski pozdrav”, napisao je Vedriš na oproštaju od Močila.

“Uprava kluba želi Vedranu Vedrišu sve najbolje u daljnjoj karijeri i veliko mu hvala za sve što je napravio za Močilane”, odgovorili su mu iz ovog koprivničkog kluba.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti