Petak, 12. kolovoza 2022.

Troje članova Hrvačkog kluba Podravka nastupa na Svjetskom prvenstvu u Italiji

U ženskom dijelu nastupit će Lana Nogić do 57 kilograma i Slatinčanka Veronika Vilk do 69 kilograma, dok će u muškom dijelu i u hrvanju grčko-rimskom načinu Podravku predstavljati Josip Benko do 92 kilograma

Preporučujemo

Ovoga vikenda u Rim, točnije u prigradsko naselje na obali Tirenskoga mora Lido Di Ostia, pristižu hrvačice i hrvači iz cijeloga svijeta kako bi nastupili na Prvenstvu Svijeta za uzrast kadeta (do 17 godina) koje će se održati od 25. do 31. srpnja.

Na ovom prvenstvu Hrvački klub Podravka imat će dvije predstavnice te jednog predstavnika u reprezentaciji Hrvatske.

U ženskom dijelu nastupit će Lana Nogić do 57 kilograma i Slatinčanka Veronika Vilk do 69 kilograma, dok će u muškom dijelu i u hrvanju grčko-rimskom načinu Podravku predstavljati Josip Benko do 92 kilograma.

S današnjim danom okuplja se delegacija natjecanja, a već sutra je na rasporedu izvlačenje parova za grčko-rimski način.

Samo natjecanje, odnosno prvi kvalifikacijski okršaji u grčko-rimskom načinu (kategorije 48, 55, 65, 80, 110) startaju u ponedjeljak u 11.30 sati po lokalnom vremenu, no naš predstavnik Josip Benko pričekat će utorak kada kreće njegov prvi natjecateljski dan (kategorije 45, 51, 60, 71, 92).

U srijedu kreće i prvi dan kvalifikacijskih borbi ženskog hrvanja (kategorije 43, 49, 57, 65, 73) gdje ćemo moći pratiti našu Lanu Nogić s nastavkom u četvrtak kada je po rasporedu prvi natjecateljski dan za Veroniku Vilk (kategorije 40, 46, 53, 61, 69).

Za sve vas koji želite pratiti ovo natjecanje sve detalje možete pronaći na službenoj stranici Svjetske hrvačke federacije odnosno na stranici ovoga natjecanja.

- Advertisement -

Najnovije objave