Subota, 15. lipnja 2024.

U đurđevačkom vrtiću Maslačak uspješno završen ciklus radionica s odgojiteljima Rastimo zajedno

Ciljem radionica je da i odgojitelji usvoje te u svakodnevnom susretanju i radu s djecom i roditeljima primjenjuju vrijednosti, znanja i vještine koje program promovira

- Oglas -

U đurđevačkom dječjem vrtiću Maslačak uspješno je završen prvi ciklus radionica s odgojiteljima koje su nastale kao odgovor na potrebu da se primjena programa Rastimo zajedno, osim na roditelje proširi i na odgojitelje.

Cilj radionica je da i odgojitelji usvoje te u svakodnevnom susretanju i radu s djecom i roditeljima primjenjuju vrijednosti, znanja i vještine koje program promovira.

Radionica s odgojiteljima u vrtiću Maslačak
Radionica s odgojiteljima u vrtiću Maslačak // Foto: Grad Đurđevac

Radionice s odgojiteljima najvećim su dijelom identične ili vrlo slične radionicama s roditeljima kako bi odgojitelji neposredno iskusili kako se radi s roditeljima i što roditelji govore o svojoj djeci i roditeljstvu.

- Oglas -
Radionica s odgojiteljima u vrtiću Maslačak
Radionica s odgojiteljima u vrtiću Maslačak // Foto: Grad Đurđevac

Kroz sedam radionica odrađene su teme – Roditelji 21. stoljeća i četiri stupa odgoja u najboljem interesu djeteta, Psihološke potrebe djeteta i Tri dijaloga, Roditeljski ciljevi i Kako dijete uči o svijetu oko sebe, Slušanje – važna vještina roditeljstva, Granice: zašto i kako, Kreiramo rješenja te Podizati i odgajati djecu.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti