Srijeda, 21. veljače 2024.

U Đurđevcu otvorena izložba patuljastih kokoši i malih životinja

Organizatori izložbe su Klub uzgajatelja hrvatske patuljaste kokoši i Hrvatski savez uzgajatelja golubova, peradi, kunića, ptica i zamorčića

- Oglas -

U subotu je u Sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac otvorena 5. klupska izložba Hrvatske patuljaste kokoši ‘Jurek i Katica’ te 4. izložba hrvatskih pasmina malih životinja.

“Ponosni smo što ove godine imamo toliko eksponata, a imamo i rekordan broj naših Đureka i Katica, njih čak 187. Zabilježili smo veliku posjećenost ovoj izložbi, a ljudi su očito prepoznali naš rad i trud”, rekao je predsjednik Kluba uzgajatelja hrvatske patuljaste kokoši Marijan Dolčić.

Prvog dana, izložbu je posjetio velik broj ljubitelja životinja i brojni uzgajatelji istih s područja Hrvatske, a obišao ju je i gradonačelnik Hrvoje Janči koji je pohvalio i čestitao organizatorima na trudu i organizaciji jedne ovako velike izložbe.

- Oglas -

Naravno, izložba je najviše oduševila najmlađe koji su uživali u igri i druženju s malim životinjicama.

Podsjetimo, organizatori su Klub uzgajatelja hrvatske patuljaste kokoši i Hrvatski savez uzgajatelja golubova, peradi, kunića, ptica i zamorčića, a uz suorganizatore Grad Đurđevac i Turističku zajednicu grada Đurđevca.

Izložbu možete pogledati još danas do 12 sati. Ulaz je besplatan.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti