Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

U Đurđevcu otvorena nova ljekarnička jedinica koja će raditi u dvije smjene

Predsjednik upravnog vijeća Ljekarni Koprivnica Dragutin Korošec izrazio je zadovoljstvo preuzimanjem nove ljekarničke jedinice

- Advertisement -

U Đurđevcu je u četvrtak otvorena nova ljekarnička jedinica koja je do sada djelovala u sklopu županijskog Doma zdravlja, a svoje će poslovanje nastaviti u sklopu županijske ustanove Ljekarne Koprivnica.

Novootvorenu ljekarničku jedinicu posjetili su koprivničko-križevački župan Darko Koren, njegov zamjenik Ratimir Ljubić te županijske pročelnice Melita Ivančić i Ana Mušlek.

“Brinemo o našim pacijentima i nastojimo im osigurati lijekove i potrebna pomagala, uz kvalitetne i stručne savjete. Nadam se da će i građani Đurđevca prepoznati tu našu brigu i predan rad te nam dati nam svoje povjerenje, a ovu smo ljekarnu preuzeli radi nastavka kontinuiteta ljekarničke djelatnosti. Za građane je važno naglasiti kako će se odsad raditi u dvije smjene, umjesto samo prijepodne, i to od 7 do 20 sati svakog dana, a subotom od 8 do 13 sati”, istaknula je ravnateljica Ljekarni Koprivnica Irena Hadelan.

- Advertisement -
Otvorenje nove ljekarničke jedinice u Đurđevcu
Izvor fotografije: kckzz.hr

Predsjednik upravnog vijeća Ljekarni Koprivnica Dragutin Korošec izrazio je zadovoljstvo preuzimanjem nove ljekarničke jedinice.

“Radimo po vodećim svjetskim normama te smo postigli najveću stručnu razinu u pružanju usluga i savjetovanju. Naše licence obnavljamo svake godine te kontinuirano stječemo nova znanja i iskustva koja ćemo sada primjenjivati i u Đurđevcu. U planu je modernizacija prostora i tehnologije, a na suradnji u ovom projektu zahvaljujem Županiji i Domu zdravlja, s kojima imamo odličan odnos”, istaknuo je Korošec.

Izvor fotografije: kckzz.hr

Župan je izrazio zadovoljstvo današnjim događanjem te kazao kako je važno da ljekarnička djelatnost ponovno funkcionira u punom obuhvatu, u dvije smjene.

“Zahvaljujem Domu zdravlja koji je dosad upravljao ovom ljekarničkom jedinicom za koju smo procijenili da zbog većih kapaciteta i kadrova, a time i bolje usluge za građane, treba djelovati u sklopu Ljekarni Koprivnica. To je šesta ljekarnička jedinica u njihovom upravljanju, a sigurno je i da postoji prostora za napredak, u smislu opreme i kadrova. Planiramo modernizirati cijeli ovaj prostor, kako bi se zdravstvene i ljekarničke usluge mogle još kvalitetnije obavljati te hvala svima koji sudjeluju u ovom sustavu na odgovornosti i predanosti”, rekao je Koren.

Posjetu ljekarničkoj jedinici uime Grada Đurđevca prisustvovala je pročelnica ureda gradonačelnika Jadranka Švaco, stoji na službenim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti