15.7 C
Zagreb
Četvrtak, 4. ožujka 2021.

U Đurđevcu završila još jedna uspješna sezona klizanja

Klizališta je izazvalo veliko oduševljenje najmlađih, ali i ostalih posjetitelja koji su dolazili klizati čak i iz susjednih županija

Preporučujemo

Za vrijeme đurđevačkog Adventa u prosincu 2020., Turistička zajednica Grada Đurđevca i Grad Đurđevac su otvorenjem velikog kružnog klizališta na Trgu svetog Jurja razveselili brojne mališane i sve ostale klizače s đurđevačkog područja i šire.

Kao blagdanski poklon svim osnovnoškolcima, vrtićarcima i djeci s područja Đurđevca i okolnih općina osigurane su bile besplatne ulaznice za klizanje.

Otvorenje klizališta je od prvog dana izazvalo veliko oduševljenje najmlađih, ali i ostalih posjetitelja koji su dolazili klizati čak i iz susjednih županija.

Otvoreno klizalište u Đurđevcu

Rad klizališta je bio organiziran sukladno propisanim epidemiološkim mjerama i preporukama za rad klizališta, a koje nisu spriječile brojne klizače da se i ovog puta okušaju u klizanju.

Otvoreno klizalište u Đurđevcu

Klizalište je bilo otvoreno nešto više od mjesec dana, a za to vrijeme klizalo je preko 3000 klizača.

– Zatopljenje vremena nam je za par dana skratilo rad klizališta, ali mi je drago što smo i ove godine unatoč epidemiološkoj situaciji nastavili tradiciju klizanja u Đurđevcu te smo tako razveselili naše najmlađe. Zahvaljujem se svim posjetiteljima i mališanima koji su uživali u klizanju i vjerujem da će im to u sjećanju ostati kao jedno lijepo iskustvo i uspomena – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Najnovije objave