Četvrtak, 16. rujna 2021.

U Koprivnici u nedjelju protiv koronavirusa cijepljeno 970 građana s područja županije

Cijepljenju se moglo pristupiti bez prethodno zakazanog termina, a u ovakvom obliku održalo se po prvi puta u Koprivničko-križevačkoj županiji

Preporučujemo

U sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica u nedjelju je provedena akcija cijepljenja za odrasle osobe s boravištem ili prebivalištem u Koprivničko-križevačkoj županiji koje do sada nisu cijepljene protiv COVID-19 bolesti.

Cijepljenju bez prethodno zakazanog termina, koje se u ovakvom obliku održalo po prvi puta, odazvalo se 970 građana Koprivničko-križevačke županije.

Primarno je riječ o osobama koje su primile prvu dozu cjepiva Comirnaty (Pfizer), a akcija cijepljenja je, kao i do sada bila, pripremljena u skladu s najvišim organizacijskim i zdravstvenim standardima.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije nastavlja s daljnjim planiranjem i organiziranjem akcija cijepljenja te poziva građane da nastave s pridržavanjem svih epidemioloških mjera koje su na snazi jer “samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana”.

Najnovije objave