Četvrtak, 2. veljače 2023.

U koprivničkom Domoljubu pogledajte predstavu Tigrić plašljivko

Glavni lik predstave je mali bojažljivi tigrić koji je zbog svoje strašljivosti izgubio sve svoje pruge po kojima su tigrovi poznati

Preporučujemo

U petak u 17 i 19 sati u koprivničkom Domoljubu najmlađi mogu pogledati predstavu Tigrić plašljivko Lutkarske scene Ivana Brlić Mažuranić.

Predstava u glume Mirko Fodor, Hrvoje Zalar i Ksenija Gregurić namijenjena je djeci starijoj od 3 godine.

“Predstava govori o hrabrosti. Glavni lik predstave je mali bojažljivi tigrić koji je zbog svoje strašljivosti izgubio sve svoje pruge po kojima su tigrovi poznati. Jednog dana majka mu se razboljela i tigrić se unatoč tome što se svega boji, odvažio potražiti pomoć i dovesti mami liječnika jašući na antilopici Dobrici. Jašući po groznom nevremenu, tigrić je uspio u svom naumu – pronašao je i mami doveo liječnika koji joj je pomogao ozdraviti”, rekli su u Domoljubu.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 20 kuna možete kupiti u Domoljubu radnim danom od 13 do 17 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 te na email kultura@pou-kop.hr.

Kako bi se omogućio brži ulazak u dvoranu Domoljub rezervirane ulaznice potrebno je podignuti 24 sata prije održavanja predstave.

Predstava će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera u cilju sprječavanja širenja koronavirusa pa je broj ulaznica ograničen.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti