Petak, 19. srpnja 2024.

U Križevcima obilježen Dan Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju

U sklopu svečanosti održano je nekoliko plesnih i glazbenih točaka te su u nekoliko video isječaka prikazani radovi djece i odgojitelja u samom Centru

- Oglas -

U Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima održana je svečana priredba kojom je obilježen Dan Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci, izvijestila je Služba ureda župana prenoseći Prigorski.hr.

Svečanosti je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je tom prilikom zaposlenicima i polaznicima čestitao njihov dan.

– Svaki put kad posjetim vašu ustanovu uvijek se čuje smijeh i vide se osmijesi na licima učenika. To je dokaz dobrog i kvalitetnog rada te radosti u Centru – poručio je zamjenik Ljubić.

- Oglas -

Ravnateljica Centra Mihaela Brkić istaknula je kako su djeca i učenici vrijedno pripremali priredbu.

– Svakodnevno promatram svoje kolege koji svojim nesebičnim radom i svojom stručnošću, svojim vještinama i svojom empatijom i energijom iznova otkrivaju i polaznicima poklanjaju čaroliju. Čaroliju koja im pomaže da postignu više nego su ikad mogli zamisliti i koja se danas pretvorila u priredbu, a sutra će u nešto drugo. Hvala vam na toj čaroliji i sretan vam Dan Centra – rekla je ravnateljica Brkić.

U sklopu svečanosti održano je nekoliko plesnih i glazbenih točaka te su u nekoliko video isječaka prikazani radovi djece i odgojitelja u samom Centru.

Priredbi su prisustvovali i gradski pročelnik za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel i ravnatelj OŠ Ljudevita Modeca Tomislav Bogdanović.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti