Subota, 18. svibnja 2024.

U Križu se danas održava zelena čistka, a u subotu je na rasporedu i predstava ‘Zeko eko traži mamu’

Akciju podupire trgovačko društvo Ivakop d.o.o. Ivanić-Grad te Dječji vrtić Križić-kružić Križ koji će u sklopu zelene čistke održati svoj projektni dan, odnosno edukativne radionice za najmlađe sudionike. Za sve je osigurana i okrjepa

- Oglas -

U povodu Dana planeta Zemlje, koji se obilježava 22. travnja, Općina Križ organizira edukativnu akciju prikupljanja otpada parku u Križu.

Zelena čistka održat će se danas, u petak, s početkom u 16 sati u parku u Križu. Prvotno je trebala biti održana u subotu, 20. travnja, ali je termin održavanja pomaknut na dan ranije zbog najave lošeg vremena.

Ova edukativna akcija namijenjena je djeci i roditeljima te svima koji se žele priključiti u cilju educiranja o potrebi recikliranja te čuvanja okoliša.

- Oglas -

“A kako bi naš okoliš, odnosno park učinili još ljepšim, sudionici zelene čistke posadit će u parku jedno stablo u sklopu akcije podsađivanja parka u Križu”, priopćili su iz općinske uprave.

Akciju podupire trgovačko društvo Ivakop d.o.o. Ivanić-Grad te Dječji vrtić Križić-kružić Križ koji će u sklopu zelene čistke održati svoj projektni dan, odnosno edukativne radionice za najmlađe sudionike. Za sve je osigurana i okrjepa.

U nastavku ove eko akcije u subotu, 20. travnja, slijedi besplatna eko predstava Teatra Gavran pod nazivom Zeko eko traži mamu, i to u Domu kulture Josip Badalić u Križu s početkom u 18 sati.

Ova lutkarska predstava namijenjena je djeci od 3 do 9 godina.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti