Srijeda, 26. siječnja 2022.

U naselju Goričko uređen društveni dom

Kuhinja je opremljena kuhinjskim elementima, sudoperom, električnom peći i hladnjakom ukupne vrijednosti 7080 kuna s PDV-om

Preporučujemo

Nakon godinu i pol dana završila je obnova društvenog doma u naselju Goričko.

Ovogodišnje radove na obnovi izvodio je Obrt za fasadne radove i niskogradnju DANI iz Kunovca, a ukupna vrijednost radova iznosila je 36.906 kuna.

Izvedeni su pripremni, armirano–betonski i zidarski radovi, radovi na unutarnjoj i vanjskoj stolariji te gipskartonski, soboslikarski, keramičarski, izolaterski i elektroinstalaterski radovi.

Stručni nadzor nad izvođenjem radova obavljao je Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Igor Kolar iz Koprivnice, a trošak stručnog nadzora iznosio je 4375 kuna s PDV-om.

Također, zamijenjene su drvene ploče na svim stolovima ukupne vrijednosti 16.594,20 kuna s PDV-om, a iste su nabavljene od tvrtke T.C. Požgaj-Drvo u graditeljstvu iz Velikog Bukovca.

Kupljena je peć na pelete od tvrtke Hvaljen Budi iz Buzina ukupne vrijednosti 3975 kuna s PDV-o te metalne police za suđe od tvrtke Bravarija Piljek iz Svetog Križa Začretje, ukupne vrijednosti 4805,10 kuna s PDV-om.

Kuhinja je opremljena kuhinjskim elementima, sudoperom, električnom peći i hladnjakom ukupne vrijednosti 7080 kuna s PDV-om. Ista je nabavljena od koprivničke tvrtke Pokućstvo.

Na fotografijama se može usporediti kako je to izgledalo prije godinu i pol dana, a kako izgleda danas.

Društveni dom u naselju Goričko

Društveni dom u naselju Goričko

Društveni dom u naselju Goričko

Društveni dom u naselju Goričko

 

- Advertisement -

Najnovije objave