Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

U Novigradu Podravskom potpisan ugovor o izradi projektne dokumentacije za izgradnju zgrade za poboljšanje zdravstvene zaštite i socijalne usluge

Odabrana je najpovoljnija ponuda, ujedno i ponuda s najnižom cijenom, tvrtke Building d.o.o. (Ulica dr. Đure Arnolda 8, 42240 Ivanec), u ukupnom iznosu od 122.500 kuna s uključenim PDV-om

Preporučujemo

Općina Novigrad Podravski 29. listopada javno je raspisala jednostavnu nabavu za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju zgrade za poboljšanje zdravstvene zaštite i socijalne usluge (briga za starije) na području općine.

Na raspisani natječaj pristigle su tri ponude u rasponu cijene od 180.000 kuna do 122.500 kuna.

Odabrana je najpovoljnija ponuda, ujedno i ponuda s najnižom cijenom, tvrtke Building d.o.o. (Ulica dr. Đure Arnolda 8, 42240 Ivanec), u ukupnom iznosu od 122.500 kuna s uključenim PDV-om.

U ponedjeljak je sklopljen ugovor za izradu navedene dokumentacije s rokom završetka izrade 150 dana od dana potpisa ugovora.

“U taj rok ne računa se rok za izdavanje suglasnosti i uvjeta javnopravnih tijela na projektno-tehničku dokumentaciju te rok za izdavanje građevinske dozvole kao ni rješavanje imovinsko pravnih odnosa od strane naručitelja”, istaknuo je općinski načelnik Zdravko Brljek – Brčo.

Najnovije objave