Četvrtak, 16. rujna 2021.

U Novigradu Podravskom protiv koronavirusa procijepljeno gotovo 900 stanovnika iz četiri općine

Do kraja mjeseca će se akcijama cijepljenja obuhvatiti sva područja županije, istaknuo je načelnik Stožera Ratimir Ljubić, a Županija je spremna i za daljnje korake u procesu procjepljivanja opće populacije

Preporučujemo

Ratimir Ljubić, zamjenik župana i načelnik Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije, u srijedu je posjetio punkt za cijepljenje protiv koronavirusa u Novigradu Podravskom na kojem se cijepilo gotovo 900 stanovnika iz općina Novigrad Podravski, Virje, Molve i Hlebine.

Načelnika Ljubića dočekao je načelnik Općine Novigrad Podravski Zdravko Brljek koji je zahvalio Stožeru na sjajnoj organizaciji punkta i svemu što čini kako bi se suzbila epidemija koronavirusa.

Načelnik Ljubić zahvalio je svima koji sudjeluju u organizaciji napomenuvši kako cijepljenje nema alternativu te dodao kako trend povećanja broja oboljelih poziva na oprez i pojačane napore u pridržavanju mjera epidemiološke prevencije kako bi zdravstvena slika županije i dalje ostala stabilna, priopćili su iz županijskog Stožera civilne zaštite, dodavši kako je dosadašnja organizacija svih punktova protekla bez ikakvih problema te u skladu s najvišim standardima.

Do kraja mjeseca će se akcijama cijepljenja obuhvatiti sva područja županije, istaknuo je načelnik Ljubić, a Županija je spremna i za daljnje korake u procesu procjepljivanja opće populacije.

U tom pogledu se razmatraju planovi za cijepljenje zaposlenika u velikim gospodarskim subjektima i prosvjetnim djelatnicima pri čemu će dinamika cijepljenja i dalje ovisiti o količinama cjepiva koje bi kroz travanj i svibanj trebale stići u većim količinama.

Najnovije objave