Srijeda, 7. prosinca 2022.

ZLATNI VOL I ove godine biraju se najbolji koprivnički volonteri

Svi nominirani kandidati će primiti priznanja, a najbolji izabrani volonteri će dobiti i skulpture koje je izradio Dragutin Ciglar te vrijedne nagrade sponzora

Preporučujemo

Udruga Kopriva, u sklopu provedbe projekta KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM, kroz suradnju i pokroviteljstvo Grada Koprivnice i ove godine organizira izbor najboljih koprivničkih volontera Zlatni VOL.

Svečana dodjela nagrada i priznanja održat će se u subotu, 17. travnja, s početkom u 18 sati u koprivničkoj dvorani Doma mladih.

Svi nominirani kandidati će primiti priznanja, a najbolji izabrani volonteri će dobiti i skulpture koje je izradio Dragutin Ciglar te vrijedne nagrade sponzora. Večer će uljepšati učenici Glazbene škole Fortunat Pintarić.

– Organizacijom manifestacije Zlatni vol želi se istaknuti i nagraditi društveno koristan rad kao poželjan način ponašanja i socijalnog djelovanja te motivirati postojeće volontere koji su nesebično uložili svoje vrijeme, znanja i vještine na daljnji angažman, ali i građane na uključivanje u ovakvu vrstu društvenog aktivizma. Volonteri su najveće blago zajednice zato što kao poklon daju najvrjednije što imaju, a to je slobodno vrijeme. Osnovni cilj ove manifestacije je učiniti rad volontera vidljivim, promovirati volonterstvo te učiniti volontere novim zvijezdama Koprivnice – poručio je ispred organizatora Alen Kerovec.

Pravo predlaganja volontera imaju udruge, institucije i tvrtke s područja grada Koprivnice koje su organizirale volontiranje u protekloj godini uz napomenu da volonter ne mora biti član udruge koja ga predlaže.

Kandidati koji su se u 2020. godini iskazali svojim volonterskim angažmanom mogu biti prijavljeni u četiri kategorije:

  • Zlatni vol za starije od 29 godina,
  • Zlatni volek za mlađe od 29 godina
  • Zlatno krdo za manifestaciju koju su proveli volonteri
  • Zlatna volonterska knjižica za najveći broj skupljenih sati u volonterskoj knjižici
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti