Četvrtak, 20. lipnja 2024.

U Novom Marofu u petak nas očekuje 20. Olimpijada dječjih vrtića

Polaznici vrtića i sudionici olimpijade natjecat će se u trčanju na 60 metara, trčanju štafete  4 x 20 metara, skoku u dalj, bacanju loptice i nogometu

- Oglas -

Zajednica športskih udruga Novi Marof u suradnji s Dječjim vrtićem Novi Marof i ove godine organizira 20. po redu Olimpijadu dječjih vrtića.

Sportska natjecanja i promicanje duha olimpizma održat će se u petak, 24. svibnja, na igralištu NK Novi Marof s početkom u 16 sati.

Osim mališana Dječjeg vrtića Novi Marof, svoje sudjelovanje na olimpijadi potvrdili su Dječji vrtić Bambi Novi Marof, Dječji vrtić Sretna djeca Novi Marof, Dječji Vrtić Tratinčica Varaždinske Toplice, Dječji vrtić Vlakić iz Martijanca, Dječji vrtić Potočić iz Jalžabeta, Dječji vrtić Leptirić iz Ljubeščice, Dječji vrtić Pčelica iz Bisaga i Dječji vrtić Gumbek iz Beletinca, otkrio nam je Vladimir Vuger, predsjednik Zajednice športskih udruga Novi Marof.

- Oglas -

Polaznici vrtića i sudionici olimpijade natjecat će se u trčanju na 60 metara, trčanju štafete 4 x 20 metara, skoku u dalj, bacanju loptice i nogometu.

U sportskom natjecanju sudjelovat će i odgojiteljice iz svih vrtića u disciplini koju će odrediti Dječji vrtić Novi Marof.

Za najbolje pojedince i ekipe osigurane su medalje, pehari i plakete.

Osim Hrvatskog olimpijskog odbora, Zajednice športskih udruga Novi Marof i Grada Novog Marofa, glavni pokrovitelji ove hvalevrijedne sportske priredbe su novomarofske tvrtke  Knauf insulation i Comet.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti