Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

U općini Koprivnički Bregi nastavlja se s uređenjem domova i prostorija udruga

Općina ovime pokazuje brigu za objekte i uvjete rada udruga, društava i klubova, koji su sada na nivou kakav je teško naći i u većim urbanim sredinama

Preporučujemo

Početkom godine nastavljeni su radovi na uređenju domova i prostorija udruga na području općine Koprivnički Bregi.

Tako je u Koprivničkim Bregima u vatrogasnom domu renovirana kuhinja te su postavljene nove pločice, ugrađeni novi uređaj i elementi, čime je kuhinja dobila znatno veću funkcionalnost i ljepši i moderan izgled.

Renovirana kuhinja u vatrogasnom domu u Koprivničkim Bregima

“Moći će je koristiti naše udruge prilikom pripreme poznatih specijaliteta kao što su bregofska pita i jela od zelja, a i svi mještani prilikom iznajmljivanja i korištenja doma u privatne svrhe. U generalnom čišćenju nakon radova sudjelovale su i vrijedne članice udruge žena Bregi, na čemu im ovim putem zahvaljujemo”, istaknuo je općinski načelnik Mario Hudić.

Također, i u Glogovcu je nastavljeno uređenje prostorija koje koriste KUD Rudar, udruga žena Glogovac i Dobrovoljno vatrogasno društvo Glogovac.

Na cijelom su stubištu postavljene nove pločice, a u sali za sastanke i novi laminat, čime su nakon brojnih radova iz proteklih godina sve prostorije koje koriste udruge, društva i DVD u Glogovcu uređene na kvalitetnom i visokom nivou.

Nove pločice u Glogovcu

“Vrijednost svih navedenih radova u Bregima i Glogovcu iznosi cca. 60.000 kuna, a ovime Općina i dalje pokazuje brigu za objekte i uvjete rada naših udruga, društava i klubova, koji su sada na nivou kakav je teško naći i u većim urbanim sredinama”, zaključuje Hudić.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti