Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

U OŠ Đurđevac održana prva radionica za učenike trećih razreda u sklopu projekta GiftedHUHR

Planira se održati sedam radionica za učenike OŠ Đurđevac te tri online radionice u kojima će sudjelovati učenici polaznici škola partnera

- Oglas -

Proteklog je tjedna održana prva radionica za učenike trećih razreda đurđevačke Osnovne škole u sklopu projekta međugranične suradnje za poticanje rada s darovitim učenicima pod nazivom GiftedHUHR.

Voditeljica prve radionice bila je psihologinja Paula Kuharić, a tema je bila Samosvijest – tko sam ja, moje osobine, interesi, darovitost.

Provedba projekta započela je prošle godine te traje 16 mjeseci. Partneri na projektu su križevačka Osnovna škola Ljudevita Modeca, đurđevačka Osnovna škola i Javni obrazovni centar Zalaegerszeg iz Mađarske.

- Oglas -

Projektom su obuhvaćeni učenici trećih razreda koji će sudjelovati u izvannastavnom obogaćenom programu za darovite učenike te edukativnim susretima s učenicima polaznicima škola partnera.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 64.836,99 eura. Sufinanciran je od strane Europske unije, a 9725,55 eura sufinancira Grad Đurđevac.

Planira se održati sedam radionica za učenike đurđevačke Osnovne škole te tri online radionice u kojima će istovremeno sudjelovati svi učenici polaznici škola partnera.

U sljedećoj fazi provedbe projekta planirana je prekogranična suradnja i druženje s učenicima polaznicima škola partnera uključenih u projekt kroz Olimpijadu izvrsnosti i  kampove u kojima ćemo uživati u odmjeravanju snaga u sportu i znanju.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti