Utorak, 29. studenoga 2022.

U prostorima DVD-a Budrovac održana redovna skupština društva

Iduće godine DVD Budrovac slavi 90 godina postojanja te će velik dio aktivnosti društva biti usmjeren obilježavanja ove velike obljetnice

Preporučujemo

Članovi DVD-a Budrovac su u prostorima Dobrovoljnog vatrogasnog društva održali redovnu izvještajnu skupštinu kojoj su uz redovne članove prisustvovali i gradonačelnik Hrvoje Janči te predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Alen Škudar, izvijestio je Grad Đurđevac.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Tihomir Stoprd te su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 202. godinu koja su jednoglasno usvojena.

Donesen je i novi plan za 2022. godinu, a uz redovitu djelatnost namjera im je priključiti dom DVD-a na javnu vodovodnu mrežu, aktivno nastaviti raditi na uređenju prostora za potrebe Vatrogasnog društva te urediti pročelje i sanirati vlagu u unutrašnjosti, proširivati suradnju s drugim vatrogasnim društvima, udrugama te lokalnim, županijskim i državnim institucijama u cilju ostvarivanja zajedničkih interesa i uzajamne pomoći.

Iduće godine DVD Budrovac slavi 90 godina postojanja te će velik dio aktivnosti društva biti usmjeren obilježavanja ove velike obljetnice.

Na skupštini su članovima društva za aktivno sudjelovanje i njihov doprinos društvu podijeljene vatrogasne spomenice. Spomenica za 50 godina članstva dodijeljena je Luki Baltiću, a za 40 godina Zdravku Markovu i Tihomiru Stoprdu, dok je na prijedlog zapovjednika Mateja Stoprda, a uz suglasnost Hrvatske vatrogasne zajednice zvanje počasni viši časnik dodijeljeno Dragutinu Jozeku.

Gradonačelnik Hrvoje Janči podržao je plan društva i zacrtane aktivnosti u narednoj godini čiju realizaciju će grad podržati.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti