Srijeda, 28. veljače 2024.

U prvom kolu nove sezone podravski derbi Graničara i Tehničara, Virovci idu u Varaždin, a Križevčani u Ždralove

Prvenstvo počinje 22. kolovoza i igrat će se 14 kola, do 21. studenoga. U proljetnom dijelu igrat će se 13 kola s tim da se nakon 23. kola liga dijeli na “Ligu za prvaka” i “Ligu za ostanak”

- Oglas -

U ponedjeljak je u prostorijama Županijskog nogometnog saveza Varaždinske županije održan plenum klubova Treće HNL sjever.

Plenumu su se odazvali svi klubovi, a u sezoni 2020./2021. u ligi će igrati, kao i u prethodnoj, 12 klubova, i to Bjelovar, Graničar Đurđevac, Mladost Ždralovi, Papuk Orahovica, Podravac Virje, Podravina Ludbreg, Polet Sveti Martin na Muri, Radnik Križevci, Rudar Mursko Središće, Tehničar Cvetkovec, Virovitica i Varteks Varaždin.

Prvenstvo počinje 22. kolovoza i igrat će se 14 kola, do 21. studenoga. U proljetnom dijelu igrat će se 13 kola s tim da se nakon 23. kola liga dijeli na “Ligu za prvaka” i “Ligu za ostanak”.

- Oglas -

Na plenumu je predstavljeno i vodstvo natjecanja, a čine ga Ivan Novak (povjerenik za natjecanje), Josip Havajić (povjerenik za određivanje sudaca), Krunoslav Moslavac (disciplinski sudac), Dražen Posavec (povjerenik za sigurnost), Dino Kramar (tehnički tajnik), dok će Komisiju za žalbe činiti: Zoran Kurcinak (predsjednik), Zdenko Blažičević (član) i Željko Ščuković (član).

Parovi 1. kola:

Mladost Ždralovi – Radnik Križevci

Rudar – Virovitica

Varteks – Podravac

- Oglas -

Graničar – Tehničar

Papuk – Polet

Podravina – Bjelovar

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti