Četvrtak, 29. veljače 2024.

U sklopu provedbe projekta KUPID u koprivničkom Domu mladih održane brojne aktivnosti

"Drago nam je vidjeti da su korisnici prepoznali i našli interes u uslugama koje pružamo te da naš dom postaje i njihov", istaknuli su iz Udruge Kopriva

- Oglas -

U sklopu provedbe projekta KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM u Domu mladih Koprivnica održava se sve više aktivnosti na kojima sudjeluje sve više korisnika.

“Drago nam je vidjeti da su korisnici prepoznali i našli interes u uslugama koje pružamo te da naš dom sve više postaje i njihov što i je svrha projekta”, istaknuli su iz Udruge Kopriva.

Ovaj vikend održane su brojne aktivnosti.

- Oglas -

U petak i subotu održan prvi ciklus dvodnevnih radionica ‘Osnove filmskog stvaranja’ koje je vodila Karla Lulić, koprivnička filmska djelatnica iz Udruge Dobar Film,a kroz koje će grupa korisnika steći i unaprijediti vlastita teorijska i praktična stručna znanja iz područja montaže, režije i produkcije.

Osnove filmskog stvaranja

Također, u petak je čitateljski klub slijepih Šišmiš održao svoj redovan mjesečni susret kroz koji su analizirali knjigu Dnevnik jednog nomada prerano preminulog Bekima Sejranovića koju su slušali u zvučnoj tehnici kroz kolovoz.

Čitateljski klub slijepih Šišmiš

Nadalje, u subotu navečer u atriju Doma mladih Jelena Matijaško je održala sat dance fitnessa za korisnike koji su kroz kombinaciju vježbi i raznih plesnih stilova aktivno promicali zdravi način života i brigu o vlastitom tijelu.

- Oglas -

Podsjetimo, projekt KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda kroz operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u vrijednosti od 1.553.566,67 kuna.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti