Nedjelja, 2. travnja 2023.

U srijedu predstavljanje novog Podravskog zbornika

Podravski zbornik pokriva regionalno područje Podravine od Pitomače do Ludbrega, okuplja brojne autore koji svojim radovima obrađuju različite teme i područja

Preporučujemo

Povodom obilježavanja 5. Dana Muzeja grada Koprivnice u srijedu će se u Galeriji ‘Mijo Kovačić’ u Koprivnici održati predstavljanje publikacije Podravski zbornik 47/2021.

Podravski zbornik pokriva regionalno područje Podravine od Pitomače do Ludbrega, okuplja brojne autore koji svojim radovima obrađuju različite teme i područja, pružajući na taj način korisne informacije velikom krugu zainteresiranih čitatelja i korisnika.

Njegova je osobitost to da je jedini kulturološki godišnjak u Podravini koji kontinuirano izlazi više od četiri desetljeća tijekom kojih je koncepcijski doživio tek manje promjene
zadržavši temeljnu ideju pokretača koji su ga zamislili kao znanstveno-popularnu publikaciju, koja će privlačiti ne samo stručnu javnost, već i širi krug čitatelja.

U posljednjih nekoliko brojeva uvedena je praksa predstavljanja prirodnih i kulturnih dobara Podravine na naslovnici publikacije.

Projekt je realiziran sredstvima Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije.

Predstavljanje publikacije održat će se u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama s ulaskom uz predočenje covid potvrde.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti