Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

U subotu će se održati obilježavanje 31. obljetnice podravskih braniteljskih postrojbi

"Zajedničkim okupljanjem i druženjem želimo se prisjetiti na teške, ali ponosne dane hrvatske povijesti i svečano proslaviti 31. obljetnicu te Dan pobjede i domovinske zahvalnosti", istaknuli su organizatori

Preporučujemo

Grad Đurđevac i općine s područja bivše Općine Đurđevac, Zapovjedništvo 105. brigade 3. bojne Đurđevac, Zapovjedništvo 58. SLAB PZO Đurđevac, 465 STRB PZO, Udruga branitelja MUP-a i HVIDRA Đurđevac pozivaju sve branitelje i članove obitelji poginulih branitelja te ostale građane da dođu na svečano obilježavanje 31. obljetnice podravskih braniteljskih postrojbi.

Program počinje u subotu, 6. kolovoza, polaganjem vijenaca kod Križa života na Gradskom groblju u Đurđevcu u 17 sati, a nakon polaganja vijenaca u 18 sati održat će se sveta misa u crkvi svetog Jurja u Đurđevcu u spomen na sve poginule branitelje u Domovinskom ratu.

Nakon svete mise, organizirana je proslava u lovačkom domu Jelen u Mičetincu s početkom u 19 sati, a nakon svečanog dijela druženje će se nastaviti uz prigodni zabavni program.

Za sve branitelje osiguran je prijevoz do lovačkog doma autobusom od Trga sv. Jurja u Đurđevcu u 19 sati.

“Zajedničkim okupljanjem i druženjem želimo se prisjetiti na teške, ali ponosne dane hrvatske povijesti i svečano proslaviti 31. obljetnicu te Dan pobjede i domovinske zahvalnosti”, istaknuli su organizatori.


6. kolovoza 2022., SUBOTA

PROSLAVA DANA OLUJE I 31. OBLJETNICE BRANITELJSKIH POSTROJBI

17.00 h  Polaganje vijenaca za pale branitelje na mjesnim grobljima

18.00 h  Misa za sve branitelje u crkvi sv. Jurja Đurđevac

19.00 h  Prigodni program u lovačkom domu Jelen Đurđevac

Druženje branitelja uz glazbeni program i lovačke specijalitete

Organizator: Udruge i postrojbe proizašle iz Domovinskog rata, Grad Đurđevac, TZ grada Đurđevca

- Advertisement -

Najnovije objave