Subota, 1. travnja 2023.

U subotu se u Ludbregu održava utrka Crazy Hill Trail

Organizatori pripremaju utrke za trkače, bicikliste, kajakaše, ali i sadržaje za izletnike željne iskušavanja novih stvari i boravka u prirodi

Preporučujemo

Punih pet vikenda Ludbreg će biti i centar raznolikih rekreativnih i sportskih događanja kojima se otvara sezona sportsko-rekreativnih manifestacija i simbolički dočekuje proljeće.

Festival Welcome Spring svakog vikenda tijekom narednih pet tjedana donosi posjetiteljima uzbudljiva sportska natjecanja popraćena zanimljivim programom.

Organizatori pripremaju utrke za trkače, bicikliste, kajakaše, ali i sadržaje za izletnike željne iskušavanja novih stvari i boravka u prirodi.

Događaj započinje u subotu, 4. ožujka Crazy Hill Trail utrkom. Crazy Hill je poznata i popularna trail utrka, a trči se na stazama koje se smatraju najljepšima u Hrvatskoj. Start je u 10 sati na Otoku mladosti.

Dan kasnije održat će se Mini Crazy Hill kids. Učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola tračat će 800 metara, a oni u kategorijama petih i šestih razreda te sedmih i osmih razreda trčat će 1600 metara. Start i cilj bit će na Otoku mladosti.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti