Subota, 18. svibnja 2024.

U Varaždinu ‘pao’ lanac prostitucije, uhićene tri ‘dame noći’, brojni klijenti pod povećalom policije

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, priopćila je Policijska uprava varaždinska, 34-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnesena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, dok su 37 i 26-godišnjakinjama izdani prekršajni nalozi

- Oglas -

Varaždinski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjom državljankom Perua i nad 37 i 26-godišnjim državljankama Venezuele. Terete se za prostituciju.

Sumnja se da je 34-godišnjakinja u iznajmljenim stanovima na području Hrvatske te u Varaždinu, uporabom mobilnih telefona, putem profila kreiranih na jednoj internetskoj stranici oglašavala pružanje seksualnih usluga za sebe te za 37 i 26-godišnjakinju, komunicirala s potencijalnim korisnicima seksualnih usluga, davala im upute o mjestu i vremenu pružanja usluga te je sukladno dogovorima s klijentima za pružanje usluga angažirala državljanke Venezuele.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, priopćila je Policijska uprava varaždinska, 34-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnesena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, dok su 37 i 26-godišnjakinjama izdani prekršajni nalozi.

- Oglas -

Usto, prilikom provođenja kriminalističkog istraživanja kod 37-godišnjakinje je pronađena kemijska droga ecstasy ukupne mase 0,4 grama za što joj je također izdan prekršajni nalog.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti