Petak, 19. srpnja 2024.

Uhićen 25-godišnjak koji je provalio u kontejner na šljunčari, a onda se vratio po još

Policija je izvijestila kako se 25-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica tereti da je počinio kaznena djela teške krađe te teške krađe u pokušaju

- Oglas -

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 25-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica počinio kaznena djela teške krađe te teške krađe u pokušaju.

Tereti se kako je krajem travnja na šljunčari u Turčišću provalio u skladišni kontejner, u vlasništvu trgovačkog društva iz Domašinca, odakle je ukrao novčanik u kojem se nalazio novac, bankovne kartice te osobni dokumenti.

Pregledom prostora šljunčare pronađen je ukradeni novčanik s osobnim dokumentima i bankovnim karticama, dok novac nije pronađen. Materijalnu štetu 46-godišnji vlasnik novčanika procijenio je na oko 650 eura.

- Oglas -

Ujedno, dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je kako je 25-godišnjak početkom svibnja također na šljunčari u Turčišću pokušao provaliti u isti skladišni kontejner, ali u tome nije uspio.

Protiv 25-godišnjaka zbog počinjenja teške krađe te teške krađe u pokušaju podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je u srijedu međimurska policija.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti