Subota, 2. prosinca 2023.

Uskoro završava rekonstrukcija odjela neurologije Županijske bolnice Čakovec

Uklonili su se postojeći stropovi, podovi i uredili sanitarni prostori te nabavila nova oprema i namještaj te medicinska i nemedicinska oprema, a vrijednost investicije premašuje 700 tisuća eura

- Advertisement -

Župan Međimurske županije Matija Posavec obišao je odjel neurologije Županijske bolnice Čakovec gdje upravo završava veliki rekonstrukcijski zahvat.

U ovom trenutku završavaju se radovi na uređenju podova, ugrađuje se unutarnja stolarija, a pri samom kraju su soboslikarski radovi kao i radovi na električnim instalacijama, nakon čega slijedi instaliranje električnih uređaja, odnosno instalacija u jedinice smještene iznad bolničkih kreveta, te slijedi opremanje odjela.

Kompletan završetak rekonstrukcije odjela neurologije očekuje se oko Božića, s obzirom da je to najprikladnije vrijeme za darivanje, i to će biti poklon stanovnicima i pacijentima Međimurske županije.

- Advertisement -

Rekonstrukcija odjela neurologije obuhvaćala je razgradnju pregradnih zidova, zamjenu svih postojećih instalacija, postavljanje novih pregradnih zidova, zamjenu postojećeg sustava grijanja te informatičke infrastrukture te signalizacije pacijenata radi bolje komunikacije s medicinskim osobljem.

Uklonili su se postojeći stropovi, podovi i uredili sanitarni prostori te nabavila nova oprema i namještaj te medicinska i nemedicinska oprema, a vrijednost investicije premašuje 700 tisuća eura.

Odjel neurologije jedan je od najvažnijih odjela bolnice, kojim godišnje prođe više od 17.000 pacijenata, stoga je Međimurskoj županiji iznimno važno osigurati djelatnicima i pacijentima vrhunske uvjete.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

*Ovaj sadržaj donosimo u suradnji s Međimurskom županijom

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti