Utorak, 6. prosinca 2022.

Valentinovo u koprivničkom Smuteku uz posebne ponude koje ne smijete propustiti

U posebnoj ponudi po vrlo atraktivnim cijenama Smutek nudi tortilju od piletine, vegetarijanski sendvič, sendvič s humusom, salatu s prosom i piletinom te chessecake u čaši koji će zasladiti sva vaša osjetila

Preporučujemo

Od petka, 11. veljače, pa sve do ponedjeljka, 14. veljače, u vremenu od 7 do 14 sati pozivamo sve zaljubljene parove da posjete naš Smutek. Povodom Dana zaljubljenih očekuje vas posebna ponuda uz atraktivne cijene, istaknulu su iz koprivničkog Komunalca.

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a Smutekov kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

U posebnoj ponudi po vrlo atraktivnim cijenama Smutek nudi tortilju od piletine, vegetarijanski sendvič, sendvič s humusom, salatu s prosom i piletinom te chessecake u čaši koji će zasladiti sva vaša osjetila.

Smutek – domaći kutek radi uobičajenim radnim vremenom:

petak – ponedjeljak:  7 – 14 sati

subota: 8 – 13 sati

Nedjeljom i blagdanima ne radi

Podsjetimo, Smutek i njihovo osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa stoga se mole posjetitelji da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavaju međusobnog razmaka od dva metra i ne stvaraju gužvu.

Cjenik u Smuteku za Valentinovo

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti