Srijeda, 28. veljače 2024.

Vaš dar za pravu stvar: pridružite se akciji koprivničkog Crvenog križa u prikupljanju namirnica za potrebite

Vrijedni volonteri kupcima će dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge

- Oglas -

Koprivničko društvo Crvenog križa u suradnji s Kauflandom i ove godine provodi akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u sklopu Tjedna solidarnosti od 8. do 15. prosinca.

U poslovnici koprivničkog Kauflanda u tom će vremenskom periodu biti postavljene košare s oznakama akcije u koje ljudi dobra srca mogu ostaviti svoje donacije.

Također, u robnom centru KTC akcija prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština provodit će se u ponedjeljak, 6. prosinca, od 10 do 13 sati.

- Oglas -

Akcije će se provoditi uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka nacionalnog Stožera, a vrijedni volonteri kupcima će dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Socijalna samoposluga trenutno je prazna, a vrijeme darivanja i blagdana sve je bliže.

“Nedostaje nam svega, od konzervi, tjestenine, riže, brašna, ulja, različitih prehrambenih proizvoda do toaletnog papira, šampona, sapuna i ostalih higijenskih potrepština. Ako ste u mogućnosti, ostavite donacije u košarama i kolicima koprivničkog Crvenog križa u trgovačkim centrima. U Socijalnoj samoposluzi paketi se dijele jednom tjedno prema popisu socijalno potrebitih koji smo dobili iz Grada Koprivnice, dok jednom mjesečno Mobilni tim Socijalne samoposluge vozi pakete korisnicima u potrebi u okolnim općinama”, istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica.

Isto tako, donacije naknadno možete donijeti u prostore koprivničkog društva Crvenog križa, u Ulici braće Radića 7.

“Poziv upućujemo i vlasnicima OPG-ova i poljoprivrednicima koji imaju viška povraća i voća da nam doniraju svoje proizvode. Upotrijebit ćemo ih za pripremu obroka u našoj Pučkoj kuhinji. Hvala svima koji će se odazvati našem pozivu i tako nekome uljepšati predstojeće blagdane”, ističu iz koprivničkog Crvenog križa.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti