Nedjelja, 25. veljače 2024.

Vatrogasnoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline stiže novo navalno vozilo vrijedno gotovo 425.000 eura

U proteklih 10 godina u potpunosti smo obnovili i unaprijedili vozni park operativnih vatrogasnih postrojbi, a pokretanje nabave novog vozila samo je nastavak dugoročnog plana nabave vozila i opreme, ističe gradonačelnik Košćec

- Oglas -

Potpisan je ugovor za nabavku novog vatrogasnog navalnog vozila, a sklopljen je između Vatrogasne zajednice grada Svetog Ivana Zeline i tvrtke Ziegler iz Zagreba.

Vrijednost ugovora s PDV-om iznosi 423.587,50 eura, a sredstva su osigurana u proračunu Grada Svetog Ivana Zeline za 2024. i 2025. godinu.

“Krajnji rok za isporuku vozila je 18 mjeseci od dana potpisa ugovora, no nadamo se da će vozilo biti isporučeno i nešto ranije, do sredine lipnja 2025. godine, kako bismo još svečanije obilježili proslavu 150 godina djelovanja DVD-a Sveti Ivan Zelina“, istaknuo je zelinski gradonačelnik Hrvoje Košćec.

- Oglas -

Dodaje kako su kvalitetna vozila i oprema preduvjet uspješne i efikasne protupožarne zaštite na području grada.

“U proteklih 10 godina u potpunosti smo obnovili i unaprijedili vozni park operativnih vatrogasnih postrojbi, a pokretanje nabave novog vozila samo je nastavak dugoročnog plana nabave vozila i opreme”, zaključio je gradonačelnik Košćec.

Hrvoje Košćec, gradonačelnik Grada Sveti Ivan Zelina
Hrvoje Košćec, gradonačelnik Grada Sveti Ivan Zelina // Foto: Zvonimir Markač
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti