Srijeda, 31. svibnja 2023.

Važna obavijest o parkirališnim mjestima na koprivničkom Trgu Eugena Kumičića

Rezervirana mjesta bit će posebno označena, dok su sva ostala parkirališna mjesta obilježena već postojećom horizontalnom signalizacijom

Javnoparkirališna površina na Trgu Eugena Kumičića od 1. travnja osigurat će 30 postojećih parkirališnih mjesta za stanare obližnjih zgrada i ostale građane koja su do sada koristili djelatnici Policijske uprave koprivničko-križevačke u Koprivnici.

Temeljem dogovora koprivničkog Komunalca i Policijske uprave, a u svrhu povećanja parkirališnih kapaciteta na Trgu Eugena Kumičića, prvi red parkirališnih mjesta do policijske postaje bit će osiguran isključivo za djelatnike PU koprivničko-križevačke. Sva preostala parkirališna mjesta moći će koristiti stanari obližnjih zgrada i ostali građani.

Rezervirana mjesta bit će posebno označena, dok su sva ostala parkirališna mjesta obilježena već postojećom horizontalnom signalizacijom.

Javnoparkirališna površina na Trgu Eugena Kumičića u sustavu je naplate i dio je II. parkirališne zone, priopćili su iz koprivničkog Komunalca.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti