Srijeda, 24. travnja 2024.

Važna obavijest o promjeni polazne stanice autobusne linije Sveti Ivan Zelina – Zagreb

S obzirom na to da su završeni svi planirani radovi na uređenju dijela nogostupa te je postavljena autobusna nadstrešnica i zaštitna ograda, ispunjeni su svi potrebni preduvjeti za uspostavu nove polazne stanice, istaknuo je gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec

- Oglas -

Počevši od utorka, 2. travnja, umjesto polaska s Trga Ante Starčevića, nova polazna stanica autobusne linije Sveti Ivan Zelina – Zagreb je kod garaže Čazmatransa na adresi Ulica Vladimira Nazora 87.

S obzirom na to da su završeni svi planirani radovi na uređenju dijela nogostupa te je postavljena autobusna nadstrešnica i zaštitna ograda, ispunjeni su svi potrebni preduvjeti za uspostavu nove polazne stanice, istaknuo je gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec.

Stanica u centru grada na Trgu Ante Starčevića bit će prolazna stanica, što znači da će se autobusi zadržavati samo onoliko vremena koliko je potrebno da se ukrcaju svi putnici. Ovo rješenje će djelomično smanjiti gužvu u samom centru grada jer će vrijeme zadržavanja autobusa biti značajno kraće nego što je to sada slučaj.

- Oglas -

“Apeliram na sve one koji osobnim automobilom dolaze do Zeline i autobusom putuju prema Zagrebu da koriste parkiralište uz sportsko-rekreacijski centar”, zaključio je gradonačelnik Hrvoje Košćec.

Autobusna stanica u Ulici Vladimira Nazora u Svetom Ivanu Zelini
Autobusna stanica u Ulici Vladimira Nazora u Svetom Ivanu Zelini // Foto: Grad S.I. Zelina
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti