Nedjelja, 26. ožujka 2023.

Važna obavijest o zatvaranju nadvožnjaka

Investitor radova su Hrvatske ceste, a izvođač radova tvrtka Mar

Preporučujemo

Zbog radova na rekonstrukciji nadvožnjaka kod Križevačke ceste u Koprivnici, odnosno na dijelu državne ceste DC2, od 21. ožujka do 30. lipnja, se za sav promet privremeno zatvara promet državne ceste DC2.

OBILAZNI PRAVCI

Prometni pravac Đurđevac – Varaždin riješen je tako da se promet s državne ceste DC2 dionica 5 usmjerava na državnu cestu DC41 u smjeru centra Koprivnice Bjelovarskom cestom. Promet se zatim nastavlja voditi državnom cestom DC41 – Ulicom braće Radić do kružnog raskrižja kod doma zdravlja, gdje nastavlja preko Trga doktora Tomislava Bardeka na ulicu Mihovila Pavleka Miškine. Prometni pravac i dalje slijedi državnu cestu DC41 kroz Peteransku ceste do kružnog raskrižja, iz kojeg se izlazi u ulicu Josipa Bukovčana, i dalje nastavlja po ulici Čarda do križanja s državnom cestom DC20.

Prometni pravac zatim slijedi državnu cestu DC20 preko ulice Ivana Česmičkog do križanja s državnom cestom DC2 – gdje skreće u smjeru Varaždina i nastavlja dalje Varaždinskom cestom.

Prometni pravac Križevci – Đurđevac riješen je tako da se promet s državne ceste DC41 u naselju Reka preusmjerava na lokalnu cestu LC26030. Promet prolazi preko Mlinarske ulice i skreće na županijsku cestu ŽC2143 – Starigradsku. Starigradskom cestom se iz kružnog raskrižja izlazi na državnu cestu D41 odnosno na pravac za Đurđevac

Prometni pravac Križevci – Gola riješen je tako da se zadržava pravac državne ceste D41 Križevačkom cestom, nastavlja se državnom cestom DC2 Zagrebačkom ulicom, produžuje se ravno preko državne ceste DC20 – Ulicom Ivana Česmičkog, do križanja s Đelekovačkom cestom i ulicom Čarda. Zatim se slijedi ulica Čarda i preko ulice Josipa Bukovčana dolazi na kružno raskrižje s državnom cestom DC41, odnosno Peteranskom cestom.

Nadvožnjaka kod Križevačke ceste u Koprivnici
Nadvožnjaka kod Križevačke ceste u Koprivnici // Foto: Zvonimir Markač

Investitor radova su Hrvatske ceste, a izvođač radova tvrtka Mar, stoji na službenoj stranici Grada Koprivnice.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti