Subota, 15. lipnja 2024.

Važna obavijest Općine Koprivnički Ivanec vezano za upis u aplikaciju ePripreme za državnu maturu

Korištenje aplikacije za sve maturante koji se prijave u Općini Koprivnički Ivanec je besplatno, odnosno bit će u potpunosti financirano iz općinskog proračuna

- Oglas -

Pozivaju se svi maturanti s prebivalištem na području općine da se prijave u Općini Koprivnički Ivanec kako bi dobili svoje korisničko ime i lozinku koje će moći koristiti prilikom prijave u aplikaciju ePripreme za državnu maturu.

Aplikacija nudi odlične mogućnosti priprema za državnu maturu simuliranjem stvarne državne mature, a nudi pristup svim predmetima (i obveznim i izbornim) s A i B razine ispita, pristup ispitima s ljetnih i jesenskih rokova državnih matura te mogućnost on-line nastave za maturu i on-line instrukcija s vrhunskim profesorima.

Korištenje aplikacije za sve maturante koji se prijave u Općini Koprivnički Ivanec je besplatno, odnosno bit će u potpunosti financirano iz općinskog proračuna.

- Oglas -

Prijaviti se možete osobnim dolaskom u prostorijama općine, na broj telefona 048/638-100 unutar radnog vremena jedinstvenog upravnog odjela ili putem e-maila: opcina@koprivnicki-ivanec.hr.

Svaka prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu, OIB, broj mobitela ili telefona i e-mail adresu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti