Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Večera za pet na selu: Kuhar Marko nije nadmašio vatrogasca Mirka

Kao šećer na kraju Marko je servirao tortu od malina i čokolade koja je većini bila ukusna. Gosti još nisu ni dovršili jelo, a onda je na večeru došlo iznenađenje – kopija Miše Kovača, pjevač s kojim se ekipa dobro zabavila i glasno zapjevala

Preporučujemo

U petak navečer u showu ‘Večera za 5 na selu‘ posljednja ovotjedna večera u Koprivnici i okolici održala se kod simpatičnog domaćina Marka, a pobjednik tjedna je hrabri vatrogasac!

Iako je kuhar po zanimanju, Marko je skromno izjavio da to nužno ne znači da zna pripremiti bolja jela od nekih amatera, a na kraju večeri se pokazalo da su gosti bolje ocijenili Mirkova jela.

Marko je za predjelo ponudio male pizze, a svima je otkrio kako je tajna dobre pizze zapravo u tijestu. „Pizza je bila super okusa, pogodio je sve što volim i stvarno je bilo super!“ pohvalila je Rea, dok je Damir izjavio: „Fino, teško je bilo odoljeti!“

Za glavno jelo domaćin je servirao punjenu piletinu s kroketima i umakom od gljiva te preslanu salatu, što su svi komentirali. „Izgleda jako primamljivo, ali jelo je bilo ogromno, bilo ga je previše“, primijetila je Rea, a isto je mislila i Andreja.

Foto: RTL

Kao šećer na kraju Marko je servirao tortu od malina i čokolade koja je većini bila ukusna. Gosti još nisu ni dovršili jelo, a onda je na večeru došlo iznenađenje – kopija Miše Kovača, pjevač s kojim se ekipa dobro zabavila i glasno zapjevala.

Na kraju večeri Damir je Marku dao desetku, kao i svima dosad, a Rea ga je ocijenila devetkom jer joj je Mirkova večera bila malo bolja. Mirko mu je dao ocjenu 9 zbog preslane salate, a Andreja mu je zbog toga dala osmicu. Tako je kuhar Marko zaradio 36 bodova, što nije bilo dovoljno da prestigne vodećeg vatrogasca Mirka s 38 bodova.

„Nisam očekivao pobjedu, počastit ćemo se svi skupa. Svima su nam bila vrhunska jela i ne smatram sebe pobjednikom nego sve nas“, zaključio je pobjednik Mirko za kraj. Idući tjedan ‘Večera za 5 na selu‘ odlazi u Liku, stoga nove zanimljive epizode ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u!

Izvor: RTL
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti