Petak, 7. svibnja 2021.

Veliki radovi u koprivničkoj Osnovnoj školi ‘Braća Radić’ za bolje uvjete brojnim učenicima

Gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Melita Samoborec i pročelnica Ana Mlinarić u petak su stoga u pratnji ravnatelja Kreše Grgca obišli su radove u Osnovnoj školi 'Braća Radić'. Riječ je o radovima vrijednima 354.000 kuna

Preporučujemo

Koprivničke škole spremne su za početak drugog polugodišta. Zimski praznici i ovoga puta iskorišteni su za dodatna materijalna ulaganja u opremu, ali i infrastrukturu zgrada, istaknuli su iz gradske uprave.

Gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Melita Samoborec i pročelnica Ana Mlinarić u petak su stoga u pratnji ravnatelja Kreše Grgca obišli su radove u Osnovnoj školi ‘Braća Radić’. Riječ je o radovima vrijednima 354.000 kuna.

– Nakon ulaganja od 10 milijuna kuna u energetsku obnovu Osnovne škole ‘Braća Radić’, nastavljamo s ulaganjima. U ovom zimskom periodu u školi su obavljeni soboslikarski radovi, zatim brušenje i zamjena parketa, odrađena je sanacija vodovodnih instalacija u zbornici predmetne nastave, a odrađeno je i veliko ulaganje u sportsku dvoranu koja će dobiti novi izgled na veliko veselje svih onih koji ju korite. Drago mi je da opet radimo nove velike iskorake za život naših učenica i učenika – poručio je gradonačelnik Jakšić.

Osim u zimskom periodu, dio radova odrađen je i ranije. Riječ je o radovima na završnom sloju zida kod učionica razredne nastave, odrađena je sanacija krovišta garaže, zatim sanacija oštećene panelne ograde te je složena nadstrešnica za bicikle.

Prilikom obilaska predstavljana je i najnovija informatička oprema koju su škole dobile kroz projekt Knowledge Well.

 

Najnovije objave