Petak, 31. ožujka 2023.

Veronika Drljačić i Antonio Dragašević su najbolji križevački sportaši u 2022. godini

Zaslužnim sportskim djelatnikom proglašen je Vitomir Mijić iz Nogometnog kluba Radnik Križevci

Preporučujemo

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci proglašeni su najbolji sportaši, ekipe i sportski djelatnici u 2022. godini.

Svečanost je održana u organizaciji Zajednice sportskih udruga Križevci.

Najuspješnija sportašica grada Križevaca u 2022. godini je Veronika Drljačić iz Atletskog kluba Križevci, a najuspješniji sportaš Antonio Dragašević iz TKD kluba Radnik Križevci.

Najuspješnijim perspektivnim sportašem proglašen je Matija Berend iz Boksačkog kluba RONIN Križevci, a perspektivnom sportašicom Lana Mihoci iz Streljačkog kluba Križevci 1252.

Titulu najuspješnije muške perspektivne sportske ekipe odnijela je kadetska ekipa Streljačkog kluba “Križevci 1252“ dok je najuspješniji muški sportski klub grada Križevaca Motociklistički klub Križevci – Brzinci.

Najuspješnijim sportskim trenerom grada Križevaca u 2022. godini proglašen je Hrvoje Pečarić iz Boksačkog kluba RONIN Križevci, a zaslužnim sportskim djelatnikom proglašen je Vitomir Mijić iz Nogometnog kluba Radnik Križevci.

U sklopu svečanosti dodijeljena su i posebna priznanja za ostvarene sportske rezultate u prošloj godini i to Karlu Sačariću iz Streljačkog kluba „Križevci 1252“, Hani Fržović iz Atletskog kluba Križevci, Nori Ljaljić iz Šahovskog kluba Križevci, Sofiji Kučar iz Šahovskog kluba Križevci i Dragutinu Palčiću iz Atletskog kluba Križevci. Zahvalu na primljenom priznanju uime nagrađenih uputio je Vitomir Mijić.

Ovu svečanost svojim nastupom obogatila je sopranistica Ana Majdak Fak uz klavirsku pratnju profesora Darka Golubića kao i Križevačka djevojačka straža, izvijestio je Grad Križevci.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti