Srijeda, 19. lipnja 2024.

VIDEO Koprivnički dječaci snimili novu navijačku pjesmu za Vatrene – ‘Idemo’

Mnogi se spremaju podržati naše Vatrene na tribinama njemačkih stadiona, neki će kao i uvijek navijati uz velike i male televizijske ekrane, a Koprivnički dječaci odlučili su otići i korak dalje pa su napravili novu navijačku pjesmu pod imenom 'Idemo'

- Oglas -

Pred vratima je Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj, a polako nas sve zahvaća ‘navijačko ludilo’.

Mnogi se spremaju podržati naše Vatrene na tribinama njemačkih stadiona, neki će kao i uvijek navijati uz velike i male televizijske ekrane, a Koprivnički dječaci odlučili su otići i korak dalje pa su napravili novu navijačku pjesmu pod imenom ‘Idemo’.

Autori glazbe i teksta su Igor Napan i Marko Brlečić. U pjesmi sviraju i pjevaju Igor Napan – gitara i vokal, Marko Brlečić – vokal, Tomislav Šitum – vokal, Tomislav Fajfar – bas gitara, Dražen Kovač – gitara, Goran Vdović – bubnjevi i Zvjezdan Draganić – podravske dude (gajde).

- Oglas -

Prateći vokali su Ivan Kovačić, Dejan Lukačić i Dorian Piskor. Producent je bio Stipe Madunić, a u njegovom je studiju i snimljena pjesma.

– Jednog dana sam, nakon posla, ‘sklepao’ neki tekst i uzeo gitaru u ruke, bacio par akorda i na prvu mi se činilo da bi se to možda moglo i doraditi. Prvo sam svojim ukućanima odsvirao par akorda i za divno čudo, inače su alergični kad sviram gitaru, rekli da im se sviđa. Poslije nekoliko mjeseci, naletim na starog frenda, muzičara Igora Napana, kojeg nisam vidio 100 godina i uz razgovor pitam ga da li mu mogu poslati neku pjesmu pa da vidi može li se kaj napraviti s tim. Nakon kaj je Igor preslušao pjesmu, odmah je dao ideju za refren, odsvirao ju i malo po malo došli smo do studija i nastala je ova pjesma – otkrio nam je Marko Brlečić.

Dodao je kako su u stvaranju pjesme, osim Igora i njega, sudjelovali koprivnički domaći dečki, sve redom muzičari i dobri i pozitivni ljudi.

– Glavni vokal i gitarista u pjesmi je Igor Napan bez kojega ova pjesma nikada ne bi ni vidjela svijetlo dana – zaključio je Brlečić.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti