Nedjelja, 2. travnja 2023.

VIDEO Mlada i iznimno talentirana pjevačica Dorotea Prosnik predstavila novu pjesmu ‘Mijenjaš me’

Tekst nove pjesme potpisuje Alen Orlić, glazbu Marko Tomasović, izvršna producentica je Ana Borić, a spot je snimila i montirala Marija Tadić

Preporučujemo

Dorotea Prosnik, već sada se može reći, zvijezda je u usponu.

Iako ima samo 17 godina, ova Zagrepčanka već je puno toga postigla, a sada je objavila i svoju novu pjesmu pod nazivom “Mijenjaš me”.

Nakon uspjeha njezine prve pjesme “Ako zvijezda padne”, dobila je suradnju s izdavačkom kućom Menart, tako da je ova pjesma prva u suradnji s Menartom.

Tekst nove pjesme potpisuje Alen Orlić, glazbu Marko Tomasović, izvršna producentica je Ana Borić, a spot je snimila i montirala Marija Tadić.

Dorotea Prosnik se već 14 godina bavi pjevanjem, a do sada je sudjelovala na brojnim međunarodnim festivalima na kojima su se natjecala djeca iz cijeloga svijeta. Valja izdvojiti Angel voice u Beogradu, Hermanstadtfest u Rumunjskoj te Istra star Hrvatska-Slovenija na kojima je Dorotea osvojila prvo mjesto. Na Malom Mefu u Čakovcu osvojila je Grand prix festivala s moćnom pjesmom o Gradu Heroju autorice Maje Rogić. I to je samo dio onoga što je sve dosad postigla.

Osim što se bavi pjevanjem, aktivna je i na društvenim mrežama. Na svojem TikTok profilu popularizira učenje među mladima te njezin profil broji 12,6 tisuća pratitelja.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti