Ponedjeljak, 29. studenoga 2021.

VIDEO Nećete vjerovati kakvu su suci pogrešku napravili na utakmici Borac – Ferdinandovac

Borac je s imperativom pobjede ugostio Ferdinandovac, ali ni iz sedmog pokušaja nije uspio stići do punog plijena. Štoviše, gosti su bili u prednosti pa Imbriovčani na kraju mogu biti i sretni što su uspjeli izbjeći poraz

Preporučujemo

U nedjelju su odigrane preostale dvije utakmice 7. kola Četvrte nogometne lige ‘Bjelovar – Koprivnica – Virovitica’. Najzanimljivije je bilo u Imbriovcu.

Borac je s imperativom pobjede ugostio Ferdinandovac, ali ni iz sedmog pokušaja nije uspio stići do punog plijena. Štoviše, gosti su bili u prednosti pa Imbriovčani na kraju mogu biti i sretni što su uspjeli izbjeći poraz.

Uzbudljiva je posebno bila završnica susreta. Naime, gosti su poveli golom Karla Đipala u 88. minuti, a u 3. minuti sudačke nadoknade strijelac za konačnih 1:1 bio je Vedran Kovač.

Nažalost, na utakmici je podijeljeno čak devet žutih kartona, od čega sedam gostiju.

Domaći Borac ogorčen je zbog situacije iz 12. minute.

Ovako je situaciju u zapisniku utakmice opisao delegat Krešo Škvorc.

“Dvojbena situacija bila je u 12. minuti u kaznenom prostoru gostiju. Domaći igrač pada bez lopte, a u blizini je gostujući igrač broj 17 (Nikola Carek, op.a.). Na intervenciju drugog pomoćnog suca, glavni sudac pokazuje na slobodan udarac izvan 16 metara”.

Ovako su na svojoj Facebook stranici događaj opisali iz NK Borca, uz priloženu snimku.

“Ovo je snimka situacije iz otprilike 10. minute prilikom koje igrač Ferdinandovca udara laktom Vedrana Kovača u glavu. Pomoćni sudac nakon te situacije zove glavnog te nakon konzultacija od par minuta donose odluku da je faul na 18 metara uz žuti karton gostujućem braniču. Mislimo da ne treba dodatno objašnjenje, dovoljno je da vidite snimku te sami prosudite gdje je bilo mjesto prekršaja”.

Video sporne situacije pogledajte OVDJE, ali jasno je k’o dan da se prekršaj dogodio unutar kaznenog prostora, mnogi se slažu za crveni karton. No, vidjelo se i da Kovač dosta agresivno ide prema braniču Ferdinandovca.

Inače, glavni sudac utakmice bio je Stjepan Hruškar, a drugi pomoćni Marko Marušić, obojica iz Bjelovara.

Sve rezultate sedmog kola, kao i najnoviju ljestvicu pogledajte u nastavku…

ČETVRTA LIGA Bez pobjednika u Imbriovcu, Kloštrani uvjerljivi protiv Suhopolja

Najnovije objave